Доставка и рекламации

Доставка:

При наличност, закупените от Вас продукти, ще бъдат доставени на посоченият адрес, в рамките на 1 до 3 работни дни. Ако желаният от вас продукт не е наличен в момента, ще бъде направена заменка на същата цена с продукт от същото качество или ще Ви бъде предложен друг вариант на различна цена.

Цени:

Ние работим с куриерска фирма Speedy и Еконт, които предлагат най-добрите условия за доставка в цялата страна. Когато правите поръчката си, имате възможност за избор между Икономична и Експресна доставка. Цената се определя на база населеното място до където се изпраща и теглото на желаният продукт и е за сметка на получателя при поръчка до 200лв. За повече информация и точна цена за доставка, се свържете с оператор.

Рекламации:

Според Закона за Защита на Потребителите, Вие имате право да върнете закупеният продукт в рамките на 14 дни от датата на закупуването, като същият не трябва да бъде монтиран, повреден или по какъвто и да било начин използван.
Трябва да пазите касовата бележка, оригиналната опаковка и всички придружаващи документи. Връщането винаги е за сметка на клиента.

 

Повече информация за общите условия прочетете на страница "Общи условия".