За нас

MOT.BG е сайт с основна дейност продажба на нови авточасти за всички видове автомобили. Разполагаме с над 100 000 авточасти от най-добрите производители в Европа и света и постоянно увеличаваме базата си данни с нови продукти и нови партньори.
 
Можете да видите списък с нашите партньори ТУК.
 
КАК ДА ПОРЪЧАТЕ?

 

Избор на продукт Данни за плащане и доставка Доставка

Избирате марката, модела и двигателя на вашият автомобил от панела който ще видите в червено в дясно и избирате желаният продукт от каталога. Намирате желаният продукт, и натискате бутон "Купи Въвеждате изискуемите данни като, имена, телефон, начин на плащане и адрес за доставка. Молим, да въвеждате пълни и коректни данни. Получавате потвърждение на email-а, че сме получили поръчката ви. Скоро ще получите и номер за проследяване на пратката и очаквайте доставката в упоменатия срок.

Принципи на работа

Екипът ни от професионалисти, ще се опита да намери всяка желана от вас част, независимо дали сте се свързали с нас чрез телефон, онлайн чат или email, можете да разчитате на бърза и професионална реакция. При проблем с даден продукт закупен от нас, винаги може да го върнете без да дължите обяснение в срок от 14 дни от датата на покупка според нашите Общи условия.


За редовни клиенти, автосервизи и други магазини за авточасти можем да предложим специални оферти. Не се колебайте да се свържете с нас.

Всички авточасти които предлагаме са чисто нови. Втора употреба части не предлагаме.